YDF-machines

Alle categorieën
EN

Projecten

Home > Projecten

Pekanbaru Indonesia EFB Chipper met 132KW motor begint te werken

Gebruiker uit Pekanbaru had al een EFB-versnipperaar met twee assen en een EFB-vezelmachine, waarom kocht hij een EFB-versnipperaar?

pic-1

Oliepalm is een van de meest waardevolle planten in Indonesië. Oliepalmindustrieën genereren een overvloedige hoeveelheid biomassa, waaronder de geperste palmvezel (PPF) en het afvalwater van de palmoliemolen (POME), de stam van de oliepalm (OPT), het palmblad van de oliepalm (OPF ), Palmpitschil (PKS), lege fruitbos (EFB), de OPF en OPT gegenereerd uit oliepalmplantage, terwijl de oliepalm EFB, POME, PKS en MF afkomstig zijn van een palmoliemolen.

De palmoliefabriek is zelfvoorzienend in energie, gebruikt PPF en PKS als brandstof om stoom op te wekken in afvalbrandstofketels voor verwerking, en energieopwekking met stoomturbines. Terwijl EFB, beschouwd als een slechte brandstof vanwege de grote omvang en het hoge vochtgehalte, momenteel niet wordt gebruikt in Indonesië.

In de afgelopen jaren hebben de stijgende kosten van fossiele brandstoffen zware industrieën die traditioneel afhankelijk zijn van stookolie, diesel en LPG aangemoedigd om alternatieve bronnen voor biomassa-energie aan te wenden, zoals houtsnippers, lege fruitbundel (EFB)-pellets, palmpitschil ( PKS), EFB en boomschors.

Onze gebruiker uit Pekanbaru, provincie Riau in Indonesië, zoekt en grijpt de zakelijke kans gevoelig aan. Zijn fabriek verwerkt EFB en persde EFB-vezels tot korte EFB-vezels, en verkocht de vezels aan bedrijven in de buurt die fossiele brandstof samen met biomassa verbranden.

pic-2

pic-3

Onze EFB-versnipperaar, met een capaciteit van 8TPH, werd in oktober 2019 in hun fabriek geïnstalleerd. De gebruiker genoot van onze gratis inbedrijfstellingsservice omdat we op dat moment net de Palmex-tentoonstelling in Medan hadden afgerond. Na capaciteitstests en controle van de vezellengte was de gebruiker tevreden en tevreden over de Chinese EFB Chipper en onze service.

pic-4

Voordat hij onze EFB-versnipperaar kocht, waren er eigenlijk twee eenheden EFB-shredder met dubbele as en twee eenheden EFB-vezelmachine van het hamertype in hun fabriek.

pic-5

Op de vraag waarom ze onze EFB-versnipperaar kopen, zeiden ze: “Sommige van onze kopers vragen zelfs kortere vezels, bijvoorbeeld minder dan 2 inch, wat onze huidige machine niet kan. Maar uw EFB Chipper kan dat wel.”

pic-6Als u vergelijkbare productie-eisen heeft, alstublieft foto-8-1

Koperen buis kopen

Populaire categorieën