YDF-machines

Alle categorieën
EN

Projecten

Home > Projecten

In Maleisië wordt een nieuwe EFB-versnipperaar met enkele as geïnstalleerd

Begin juni - 2018 werd het inbedrijfstellingswerk van de SS palm EFB Shredder voltooid door de ingenieurs van YDF. Voordat we aankwamen, was de PALM EFB Shredder geïnstalleerd en aangesloten door onze gebruiker zelf. Het project bevindt zich in Selangor, Maleisië.

Onze ingenieur controleerde zorgvuldig alle bouten, de smeerstatus van de versnellingsbak en lagers, de instellingen van het hydraulisch systeem en de PLC-instelling in ongeveer een half uur, ontdekte dat er een bout ontbrak, versnellingsbak zonder olie. Al die problemen werden snel opgelost door de medewerkers van de gebruikers.

foto's

Met de inzet van beide partijen verliep de ingebruikname vrij soepel. Gebruiker was tevreden met de capaciteit en lengte van de output oliepalm EFB-vezel. De tests werden uitgevoerd met verouderde oliepalm EFB en de uitvoervezel was minder dan 20 mm lang, bij gebruik van een scherm van 50 mm.

We worden verder bijgewerkt voor de capaciteitsinformatie met natte EFB-vezel, nadat we terug zijn in China. Wanneer de palm Shredder werkt met halfdroge vezels met een vochtgehalte van ongeveer 50-60%, is de capaciteit ongeveer 2-2.5T per uur. Bij het testen op natte vezel MC 70% halen ze minimaal 1 ton per uur. Dat is voldoende voor de machine met 45KW elektromotor.

SS versnipperaarwordt voor het eerst toegepast in oliepalm EFB-verkleining ter wereld. Na polit-testen in onze fabriek begin 2017, duurde de haalbaarheidsanalyse een jaar door onze klant. We denken allebei dat dit de meest geschikte oliepalm primaire verkleiningsmachine in de productielijn voor oliepalm EFB-pellets zal zijn, omdat het PLC-gestuurd is en minder vaardigheid vereist voor de operator, en het heeft ook belangrijke kenmerken zoals:

PLC-besturing, eenvoudig te bedienen voor de gewone werknemer

Automatisch omkeren in geval van overbelasting, automatisch opnieuw werken

Hydraulische stamper voor zeer efficiënt versnipperen

Optie voor scherm in de uitvoer, om de vereiste grootte van efb-vezel te krijgen

Snelle vervanging van messen

Mes kan 4 keer worden gebruikt door het in een hoek van 90 graden te draaien, dus heeft een lange levensduur

Het mes is gemaakt van D2, duurzaam, verlaag uw kosten voor reserveonderdelen.

Dit soort machineontwerp leidt tot minder kans op vastlopen


Koperen buis kopen

Populaire categorieën