YDF-machines

Alle categorieën
EN

Over Ons

Home > Over Ons

onbepaald

Bedrijfsprofiel

YDF-machines is een onafhankelijke leverancier van machines voor de verwerking van oliepalmbiomassa en kokosnootbiomassa, gevestigd in China.

Wij leveren complete diensten voor onderzoek naar en advies over biomassaprojecten, fabricage op maat van machines, overzeese installatie en inbedrijfstelling, en het hele jaar door leveren van reserveonderdelen.

Ons portfolio omvat EFB Crusher, EFB Chipper, EFB Shredder, EFB Pellet Plant, EFB vezeldroger, Kokosvezelproductie en EFB Composting Turning.

Geschiedenis

Sinds jaar 1999
Sinds jaar 1999

Sinds 1999 is ons team gespecialiseerd in de productie van machines voor houtpellets en andere biomassapellets, zoals versnipperaars, hamermolens en productielijnen voor hout/stropellets. Houtgerelateerde machines: www.kj-machinery.com

In het jaar 2009
In het jaar 2009

In 2009 ontvingen we een opdracht uit Maleisië om oliepalmboomstamvezels te winnen uit lege fruittrossen voor matrastoepassing. We begonnen de fysieke eigenschappen van deze biomassa te bestuderen en ontwikkelden meer soorten machines om oliepalm EFB te gebruiken, zoals EFB-shredder, EFB-vezelsnijder, vezelbalenpers, enz.

In het jaar 2015
In het jaar 2015

In 2015 werden 11 sets oliepalm/kokosnoot EFB-versnipperaars geïnstalleerd in 5 biomassa-energiecentrales in Thailand en namen in hetzelfde jaar voor het eerst deel aan de Palmex Indonesia-tentoonstelling.

In het jaar 2017
In het jaar 2017

In 2017 ontwierp en bouwde het YDF-team een ​​2TPH-oliepalm EFB-pelletiseerinstallatie, die werd geïnstalleerd in Kota Tinggi, Maleisië.

In het jaar 2020
In het jaar 2020

In 2020 hebben we, in navolging van de eisen van Maleisische klanten voor het uitgebreide gebruik van oliepalm EFB, EFB-compostdraaimachines, EFB-productielijnen voor organische meststoffen en bosmulchers voor plantages en andere machines ontwikkeld.

In het jaar 2023
In het jaar 2023

In 2023 blijven we klantgericht, gebaseerd op China's sterke mechanische ontwerp- en verwerkingsmogelijkheden, en zetten we palmolieafval en kokosbiomassaafval om in een verscheidenheid aan producten met toegevoegde waarde, om de duurzame en groene ontwikkeling van de oliepalm te helpen industrie en de industrie voor het gebruik van kokosbiomassa.

  • 1999
  • 2009
  • 2015
  • 2017
  • 2020
  • 2023

onze Fabriek

Onze tentoonstelling

Tentoonstelling
Tentoonstelling
Tentoonstelling
Tentoonstelling

Hoe kunt u een onderzoek bij ons doen?

Koperen buis kopen

Populaire categorieën